Sunday, November 20, 2016

Avem nevoie de mingi (baschet, volei, forbal), cercuri din plastic, saltele și aparate de gimnastică: bară fixă, cal, capră , inele, paralele, bîrnă Liceului Teoretic “M. Sadoveanu”, s. Giurgiulesti

Scrisoare solicitare


Fiindcă ne pasă de viitorul copiilor nostrii…

Va transmitem un mesaj de salut
si cele mai calde si sincere urari de bine
din satul Giurgiuleşti, raionul. Cahul.

Administraţia Liceului Teoretic “M. Sadoveanu”, s. Giurgiulesti, în persoana  directorului Machidon Silvia, Consiliul Tinerilor şi  Grupul Amnesty Internațional din localitate, Comitetul de Părinți ai liceului,  fac apel către Dumneavoastră de a ne  ajuta în reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale pentru asigurarea unui proces educaţional de calitate.
Pe parcursul anilor, comunitatea școlară a demonstrat rezultate bune și foarte bune la  examenele de absolvire la diferite trepte de școlaritate, concursuri, festivaluri și competiții sportive,  implicare in proiecte naționale și internaționale, proiecte de grant.
            Profesorii liceului au fost și sunt promotori ai schimbării, deschiși pentru dialog și colaborare, preocupați de formare continuă a competențelor profesionale, contribuie la dezvolatarea fiecarui elev la potentialul său maxim, punînd accentul pe promovarea unui mod de viță sănătos prin practicarea sportului, o alimentație corectă ; pe dezvoltarea valorilor, a competentelor, care ii permit să  devină un cetăţean implicat si responsabil.
În liceu studiază clase cu profil sportiv, activează diferite secții și cluburi, prin intermediul cărora încercăm să aducem toți copiii în sala de sport, în sala de tenis de masă, în sala de gimnastică, indiferent de mediul din care provin,  în detrimentul activităților statice.   La nivel de raion, echipele de fete și băieți la diferite discipline sportive, de diferită categorie de vărstă  sunt pe cele mai inalte trepte. Alături de copii sunt și părinții, tinerii din localitate care se implică activ în activitatăți  sportive, competiții.
În condiţiile economice de astăzi,  care ne-au afectat pe fiecare, mai ales instituţiile bugetare, nu dispunem de suficiente fonduri pentru a înnoi inventarul sportiv.
Astfel, avem nevoie de mingi (baschet, volei, forbal),  cercuri din plastic, saltele și aparate de gimnastică: bară fixă, cal, capră , inele, paralele, bîrnă.  
Țin să menționez, ca unele aparate de gimnastică au peste 35 ani de exploatare.


Vă suntem recunoscători pentru examinarea solicitării noastre
şi vom fi foarte bucuroşi dacă ve-ţi accepta să ne  susţineţi.

Cu distinsă considerație,  
Machidon Silvia
Directorul Liceului Teoretic “M. Sadoveanu” s. Giurgiuleşti

Tel. 0(299)68243-  serviciu
Post a Comment