Thursday, December 15, 2016

Buna ziua Ma numesc Geane locuiesc in Sibiu str E.A. Bieltz nr 63 A ap 1 si cu bunavointa dumneavoastra as dori sa va aduc la cunostinta o problema din viata mea si sa va cer sprijinul in cazul in care ma puteti ajuta.

Buna ziua Ma numesc Geane locuiesc in Sibiu str E.A. Bieltz nr 63 A ap 1 si cu bunavointa dumneavoastra as dori sa va aduc la cunostinta o problema din viata mea si sa va cer sprijinul in cazul in care ma puteti ajuta.
Am 43 ani , sunt casatorit cu  Maria si avem impreuna 4 copii si anume Scutaru Oana-Maria de 16 ani Scutaru Gianina de 14 ani si Scutaru Sofia si David gemeni de 1 an si 5 luni.
Suntem o familie fericita si ne crestem cei 4 copii in legea lui Dumnezeu.Viata noastra este umbrita de o problema si anume baietelul nostru David sa nascut cu sindrom down. Supararea noastra nu este ca David sa nascut asa ci faptul ca suntem neputiinciosi sa ii asiguram o terapie completa pentru ca el sa se recupereze. Pana la varsta de 2 ani si jumatate cand el va reusi sa mearga in picioare trebuie sa facem zilnic kinetoterapie vojta recomandata de medicul neurolog. In spital se fac gratuit 10 sedinte de terapie vojta o data la 6 luni si atunci suntem nevoiti sa chemam acasa terapeut care lucreaza in particular iar o sedinta de terapie vojta ne costa 50 lei pe zi .Facem aceasta terapie cu David zilnic mai putin sambata si duminica ajungand sa platim 1000 lei lunar. Medicul neurolog ne-a recomandat pentru o mai buna recuperare a lui David daca putem sa facem cate 2 sau chiar 3 sedinte de terapie vojta pe zi pana la varsta de 2 ani si jumatate .Asta inseamna ca ar trebui sa platim 2000 pana la 3000 lei lunar suma care depaseste bugetul familiei.
Am apelat si la Directia Generala de Asistenta si Protectie a Copilului unde David a primit un certificat de handicap cu incadrare in grad accentuat si primeste 79 lei lunar suma foarte mica ptr a suporta o parte din suma necesara ptr terapie . Am dat anunt sa ne vindem locuinta si sa cumparam ceva mai mic pentru a ramane cu o diferenta din care sa suportam suma necesara pentru terapie.
Am cerut si ajutorul parintilor mei dar dansii refuza sa il ajute chiar ne sfatuiesc sa il tinem in casa sa nu il vada semenii nostri pentru ca e rusine sa ai un copil cu sindrom down.
Crucea rosie ne poate ajuta sa intermediem un contract de sponsorizare daca ne gasim sponsori si de aceea indraznesc sa cer ajutorul dumneavoastra in cazul in care este posibil .Cunosc faptul ca sunt probleme mult mai grave si oameni cu greutati mult mai mari dar noi ne iubim enorm de mult baietelul si dorim ca el sa se recupereze sa ajunga sa se incadreze alaturi de copiii obisnuiti .
Imi cer scuze ca am indraznit sa cer ajutorul dumneavoastra si va multumesc anticipat daca se poate sa il ajutati pe David.
Atasez aici contractul de sponsorizare actul medical si certificatul de handicap a lui David buletinul meu si al sotiei si certificatele  de nastere ale copiilor si astept un raspuns din partea dumneavoastra
Numarul meu de telefon este 0766773300 iar adresa de email scutarugeane73@gmail.com
Multumesc.O zi buna. 
Post a Comment